MULT


Also found in: Acronyms.

MULT

On drawings, abbr. for “multiple.”
McGraw-Hill Dictionary of Architecture and Construction. Copyright © 2003 by McGraw-Hill Companies, Inc.
References in periodicals archive ?
* Mult ([c.sub.1], [c.sub.2]): The algorithm is to evaluate the multiplicative homomorphic operation by taking input with two ciphertext [c.sub.1] and [c.sub.2], and output with another ciphertext c.
Din randul statelor in care rata de ocupare a scazut foarte mult fac parte: Spania (o scadere cu 7,2%), Franta (1,4%), Italia (1,3%) si Marea Britanie (1,7%) (5).
Because sets were randomly assigned to components in the MULT condition, a randomization test is appropriate (Edgington, 1982).
Cand candidezi pentru un post, sansele de a fi angajat nu depind numai de nivelul absolut al publicatiilor, ci de cat de mult ai publicat in raport cu competitorii.
In schimb alti analisti politici sunt mult mai rezervati in ceea ce priveste unipolaritatea si beneficiile acestea vazand in hegemonia SUA "singura putere care poate folosi forta sub egida ONU, oriunde in lume" (7).
Paradoxismul s-a impus si se impune in continuare ca un fenomen necesar al lumii, cu atat mai mult a lumii de astazi cand posibilitatile cunoasterii au luat-o razna si cand nu ne mai pasa ca exista limite, dar chiar lipsa de limite este o limitare, paradoxal.
Suicid in lichid: ii placea aaa de mult Dunarea ca intr-o zi a luat-o in brate